Loading...
Etusivu2018-10-23T14:08:55+00:00

Tuo työyhteisösi viettämään elämyksellinen päivä!

Arvostat työhyvinvointia ja koet sen menestystekijäksi! Kiinnostut varmasti näistä ainutlaatuisista ja yksilöllisistä palveluista. Kerää vaikka koko kori, josta löytyvät henkilöstön voimavaroja kohottava työyhteisövalmennus, voimaannuttavat luontokokemukset ja maistuva ruoka avotulen äärellä. Tietysti voit valita myös vain oman täsmäpalvelusi. Työnohjaus ja työyhteisövalmennus onnistuvat niin teidän kuin meidän tiloissamme – ihan miten vain haluatte!

Viihtyvyydestänne vastaa monitoimi-Elina

Vieraanamme olet osaavissa käsissä. Olen maaseudun kasvatti, pedagogin ja luonto-oppaan koulutuksen sekä pitkän esimieskokemuksen hankkinut Elina Jaakkola. Vien sinut ihailemaan maalaismaisemaa, hengittämään metsän raikkautta, kuulemaan ääniä ja maistamaan luonnon antimia! Saatan työyhteisönne ymmärryksen ja yhteistyön kohti uusia ulottuvuuksia. Unohtumattomat savunmakuiset makuelämykset odottavat kodalla, minne valmistan maittavaa kotiruokaa.

» Lue Lanterran tarina
Esimerkkejä luontoelämyksistämme

Pimeä polku

Pimeys imaisee tulijan puiden siimekseen ja kallioiden katveeseen! Metsä näyttäytyy pimeässä jännittävällä tavalla – valokeilassa. Oppaan johdolla tutustuminen on turvallista. Elämys odottaa!

Talvipolku

Talvi on metsän hiljainen aika – ja silti täynnä elämää! Liikkua voimme kävellen tai lumikenkäillen. Talviluonto tarjoaa eksotiikkaa: kaunista, rauhallista ja kiireetöntä!

» Tutustu luontoelämyksiin
Esimerkkejä työn kehittämiseen

Työnohjaus – valmennus

Työnohjaus muistuttaa valmennusta, mutta voi olla vielä syvällisempää. Työskentely ohjauksessani avaa uusia näkökulmia ja auttaa löytämään uusia polkuja työn kehittämiseen, työssä jaksamiseen, työn mielekkyyden näkemiseen. Ohjaajana autan löytämään avaimia! Kokeile ja ylläty!

Hyvinvoinnin työpäivä

Kiireisen työn vastapainoksi päivä maaseudun rauhassa, luonnon helmassa! Hyvästä tyhypäivästä voi saada silti vielä enemmän: Ohjattu hyvinvoinnin työpaja antaa työkaluja myös arkityöhön mukaan otettaviksi!

» Tutustu lisää työn kehittämiseen