Lanterra

Lanterra2021-03-16T13:44:45+00:00

Elina Jaakkola

Työnohjaaja Lanterrassa

Pedagogin taustakoulutus, rehtorin ja esimiehen työkokemus sekä työnohjaajan koulutus ovat perustani työnohjaajan työssä. Asiakkaanani saat mahdollisuuden pysähtyä tutkimaan omaa työtäsi, sen tekemistä ja merkitystä. Uusista näkökulmista katsomalla asiat asettuvat parempaan asentoon ja voimavarasi kasvavat.
Työyhteisö tai henkilöryhmä hyötyvät työnohjauksesta tai työyhteisövalmennuksesta, kun perustehtävän äärellä ymmärrys ja yhteistyö saavat uusia ulottuvuuksia.

Erä- ja luonto-opas

Maalla syntyneellä ja eläneellä luonto on aina ollut kirjaimellisesti lähellä. Pitkän koulurupeaman jälkeen halusinkin ulkotöihin ja opiskelin erä- ja luonto-oppaaksi. Asiakkaanani olet ihan pihalla! Pääset ihailemaan maalaismaisemaa, hengittämään metsän raikkautta, kuulemaan ääniä ja maistamaan luonnon antimia! Kaikki se on täällä!

Simulan tilan emäntä ja kotakokki

Vanhan maalaistalon keittiössä valmistuvat maittavat ja monipuoliset kotiruoat kotitalousopettajan ja perheenäidin osaamisella. Simulan rantaan valmistuneen kodan tulilla ruoka saa aivan oman, ripauksen savuisen makunsa. Tulen loimua tuijotellessa ruoka valmistuu, ja mielelläänhän pääset mukaan kokkaamaankin!

Lanterra Oy

Elina perusti Lanterra toiminimiyrityksen vuoden 2018 alussa. Lanterra ponnistaa lyhdyn (lantern) lämmöstä ja maan (terra) juurevasta kasvuvoimasta. Vuoden 2021 alusta mukaan yritykseen tuli myös Timo, ja samalla muutimme yritysmuodon oy:ksi.

Lanterran kotipaikka on Simulan vanha maatila Sastamalan Mouhijärvellä. Salmin kylä on todellista kulttuurimaisemaa! Ympäröivä luonto on ainutlaatuista, korkeuserojen ansioista maisemat ovat jylhän näyttävät. Metsät ja reitit ovat lähellä – suoraan pihasta lähdetään retkelle! Otamuksen tunnetut maisemat ovat puolen kilometrin päässä.

Simulan päärakennus on peräisin 1880-luvulta. Siitä mekin olemme pitäneet hyvää huolta! Kokouspaikkana tämä on mielenkiintoinen vaihtoehto oheispalveluineen.