Kevät tulee – on tyhypäivän aika!

Kevät-kesä on mainiota aikaa lähteä ulos arkiympyröistä. Valo, kasvit, tuoksut, äänet ja maut ovat kukkeimmillaan – nyt on hyvä hetki suunnitella työyhteisön hyvinvointitempaus!

Hyvinvoinnin työpäivä voi edetä vaikkapa näin:

Päivän aluksi tervetulotoivotus ja virkistävä makutervehdys Simulan salissa. Yksi Sastamalan  Wanhat talot -kohteista tarjoaa kiinnostavia tarinoita vuosisatojen varrelta.

Simulan talon tunnelma rauhoittaa ja on hyvä keskittyä toviksi oman työn huoltamiseen. Työhyvinvoinnin miniluento johdattelee ajatuksia omiin keinoihin kehittää työtä ja hyvinvointia. Luennon jälkeen ohjatussa työpajassa kerätään juuri omalle työpaikalle sopivia Hyvinvoinnin työkaluja arkeen vietäviksi.

Innostavan työrupeaman jälkeen nautitaan kevyt salaatti- tai keittolounas Simulan ruokasalin pöydästä.

Ruokailun jälkeen koetaan Luonto lähellä -elämys. Sen voi valita vaikkapa seuraavista vaihtoehdoista:

  • Luonto liikuttaa, luonto rauhoittaa -kävelyretki, metsän hengittelyä ja ohjattuja läsnäoloharjoituksia
  • Maiseman tarinat — maalaiskylän ja sitä ympäröivän luonnon ihmeellinen historia, opastettu kävely kylällä ja luontopolulla
  • Luonnon rastipolku — luonnollisia pähkinöitä pareittain / pienissä ryhmissä
  • Luonnon vihreät antimet— kevät-kesän villivihannekset suoraan luonnosta ja niistä herkulliset lisukkeet kota-aterialle

Luonto-oloa jatketaan Simulanrannan tunnelmallisella kodalla, jossa valmistuu Lyhdyn Kota-ateria. Ateria tarjoaa ruokaa kaikille aisteille tulen ja tervan tuoksua, yhdessäoloa, maisemia sekä tietenkin herkkuja suoraan tulilta! Kodalla saa nauttia ruoasta ja yhdessä olosta kaikessa rauhassa – ei pidetä kiirettä!

Ohjelmasta voidaan valita vain osa – iltapäivän tyhykin irrottaa arjesta!

Lisää elämyksiä saa upeasta kalaretkestä, joka järjestyy yhteistyökumppanimme – Vaparetkien – kanssa. Täyden palvelun kalaretki on varmasti mieleen painuva tapaus, jonka kruunaa herkuttelu Kota-aterialla.

Ota yhteyttä! 

 

2019-03-25T13:24:36+00:00