Luontoelämykset

Luontoelämykset2020-01-20T10:25:38+00:00

Tervetuloa hengittämään metsän raikkautta!

Kiireisen työn vastapainoksi hengitellään maaseudun puhdasta ilmaa, annetaan katseen levätä maisemassa, liikutaan rauhallisesti luonnon helmassa. Mottomme on, että meillä ei mitata eikä kilpailla! Annetaan sen sijaan sykkeen tasaantua, kehon rentoutua ja mielen levätä. Ohjatulla metsäretkellä tutustutaan luontoon, tehdään läsnäolo- ja tietoisuusharjoituksia, kerätään luonnon terveysvaikutuksia ja ihmetellään pieniä ja suuria suuntia.

Asiakkaiden suosioon ovat nousseet Metsämieli-menetelmään pohjautuvat retket, joissa ohjatut tietoisuus- ja läsnäoloharjoitukset luonnossa auttavat keskittymään, hiljentymään ja rentoutumaan. Metsämieli rauhoittaa ja voimaannuttaa.

Muistathan, että olemme täällä teitä varten ja mielellämme laadimme juuri teidän ryhmällenne sopivia paketteja monipuolisista vaihtoehdoista!

Tutustu, inspiroidu ja ota yhteyttä!

Luontopolku

Otamuksen luontopolku on pieni hengähdyshetki luonnon ihmeiden äärelle keskellä Salmin kylää Sastamalassa! Sukelletaan yhdessä metsän siimekseen ja ihaillaan samalla avautuvia järvimaisemia!

Metsäretki

Anna itsellesi ja työyhteisöllesi muutama tunti aikaa tuntea ja tunnustella metsää. Metsä avautuu kaikille aisteillesi ja luonto tulee ihollesi! Joka päivä on hyvä päivä mennä metsään!

Pimeä polku

Pimeys imaisee tulijan puiden siimekseen ja kallioiden katveeseen! Metsä näyttäytyy pimeässä jännittävällä tavalla – valokeilassa. Oppaan johdolla tutustuminen on turvallista. Elämys odottaa!

Talvipolku

Talvi on metsän hiljainen aika – ja silti täynnä elämää! Liikkua voimme kävellen tai lumikenkäillen. Talviluonto tarjoaa eksotiikkaa: kaunista, rauhallista ja kiireetöntä!

Teemapolut

Vuodenajat vaihtuvat ja luonto lähelläsi tarjoaa aina innostavan syyn samoilla metsissä, kiipeillä kallioilla, nostaa katse taivaanrantaan ja kuunnella luonnon rauhaa! Tule, opastan ryhmäsi näkemään, kokemaan, haistamaan ja maistamaan luontoa! Löydä luonto nyt!

Metsämieli

Päivä metsässä on ihmisen parasta aikaa. Polut kutsuvat kulkijaa – lähde siis kokemaan kokonainen retkeilypäivä! Ota askel vaelluksen maailmaan helposti eräoppaan matkassa!