fbpx

Luontoelämykset

Luontoelämykset2018-03-27T13:13:12+00:00

Tervetuloa hengittämään metsän raikkautta!

Suunnitteletko virkistystoimintaa yritykselle tai yhteisölle? Meiltä löytyy paljon ideoita mukavaan työporukan ilmapiiriä kehittävään päivään.  Lanterran tarjoamista palveluista voit valita joko työnohjaukseen liittyviä kokonaisuuksia, joita voidaan myös elävöittää luontoelämyksillä tai päivä Simulan tilalla voidaan painottaa täysin luonnosta nauttimiseen.

Jotta virkistyspäivän varaaminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa, olemme pyrkineet esittelemään palvelujamme mahdollisimman selkeästi usein myös hintatietoineen. Muistathan, että olemme täällä teitä varten ja mielellämme laadimme juuri teidän ryhmällenne sopivia paketteja.

Tutustu, inspiroidu ja ota yhteyttä!

Luontopolku

Otamuksen luontopolku on pieni hengähdyshetki luonnon ihmeiden äärelle keskellä Salmin kylää Sastamalassa! Sukelletaan yhdessä metsän siimekseen ja ihaillaan samalla avautuvia järvimaisemia!

Pitkä metsäpolku

Anna itsellesi ja työyhteisöllesi muutama tunti aikaa tuntea ja tunnustella metsää. Metsä avautuu kaikille aisteillesi ja luonto tulee ihollesi! Joka päivä on hyvä päivä mennä metsään!

Pimeä polku

Pimeys imaisee tulijan puiden siimekseen ja kallioiden katveeseen! Metsä näyttäytyy pimeässä jännittävällä tavalla – valokeilassa. Oppaan johdolla tutustuminen on turvallista. Elämys odottaa!

Talvipolku

Talvi on metsän hiljainen aika – ja silti täynnä elämää! Liikkuminen on helppoa jalkaisin, lumikenkäillen tai hiihtäen. Talviluonto tarjoaa eksotiikkaa: kaunista, rauhallista ja kiireetöntä!

Teemapolut

Vuodenajat vaihtuvat ja luonto lähelläsi tarjoaa aina innostavan syyn samoilla metsissä, kiipeillä kallioilla, nostaa katse taivaanrantaan ja kuunnella luonnon rauhaa! Tule, opastan ryhmäsi näkemään, kokemaan, haistamaan ja maistamaan luontoa! Löydä luonto nyt!

Vaelluspolku

Päivä metsässä on ihmisen parasta aikaa. Polut kutsuvat kulkijaa – lähde siis kokemaan kokonainen retkeilypäivä! Ota askel vaelluksen maailmaan helposti eräoppaan matkassa!