Työhyvinvointi

Työhyvinvointi2020-01-20T11:19:22+00:00

Elina tuo Lanterran palvelut työpaikallesi vai tuletko Elinan vieraaksi Simulan tilalle?

Hyvinvointi varmistaa laadukkaan ja tuloksekkaan työn. Työhyvinvointia tulee kuitenkin huoltaa. Työtulokset ja työhyvinvointi kumpuavat osaamisesta, mielekkyydestä, kehittämisestä ja yhdessä tekemisestä. Lanterran palvelut auttavat ja tukevat esimiestä, työntekijöitä ja työyhteisöä. Avullamme työyhteisö vahvistaa osaamistaan ja saa fasilitoijan työn ja työhyvinvoinnin kehittämiseen. Joskus on paikallaan vain huokaista, hengittää ja huojentua kokonaisen hyvinvointipäivän verran.

Työhyvinvointiosaamiseen uutta näkökulmaa antavat luennot, työn kehittämiseen tukea tuo työnohjaus työpaikalla tai Simulan tilalla ja  tyhy-/tyky-päivän järjestäminen on aina ajankohtaista. Hyvinvoinnin työpäivä Simulan tilalla tarjoaa mahdollisuuden luonnosta nauttimiseen.

Jälleen on uusi vuosi käynnistynyt ja on aika suunnitella tyhy-tilaisuuksia. Tästä löydät ajankohtaisen ohjelmamme: Tyhy 2020

Tyhy-päivän kruunaa ehdottomasti avotulilla valmistuva, ikimuistoinen ateria. Esimerkkejä löydät: Kotamenut 2020

Tutustu, inspiroidu ja ota yhteyttä!

Työnohjaus – valmennus

Työnohjaus muistuttaa valmennusta, mutta voi olla vielä syvällisempää. Työskentely ohjauksessani avaa uusia näkökulmia ja auttaa löytämään uusia polkuja työn kehittämiseen, työssä jaksamiseen, työn mielekkyyden näkemiseen. Ohjaajana autan löytämään avaimia! Kokeile ja ylläty!

Hyvinvoinnin työpäivä

Kiireisen työn vastapainoksi päivä maaseudun rauhassa, luonnon helmassa! Hyvästä tyhypäivästä voi saada silti vielä enemmän: Ohjattu hyvinvoinnin työpaja antaa työkaluja myös arkityöhön mukaan otettaviksi!

Työyhteisövalmennus

Työyhteisö on tärkein – työyhteisössä syntyy tulos! Panosta siis tärkeimpään ja anna työyhteisölle mahdollisuus kukoistaa! Joskus on katsottava kauempaa nähdäkseen lähemmäs! Ohjaan teidät yhteisen työn äärelle omalla työpaikallenne tai meillä Simulan tilalla. Hyvä ilmapiiri – hyvinvointi – hyvä työ!

Työhyvinvoinnin luennot

Yhteinen työn kehittämispäivä parantaa työn laatua ja työilmapiiriä. On palkitsevaa löytää uusia ideoita ja parempia työtapoja. Työpaikalta irtautuminen antaa ajatuksille ilmaa. Työnohjaajan avulla työskentely on jäsentynyttä ja tuloksellista.