fbpx

Työhyvinvointi

Työhyvinvointi2019-03-25T12:22:19+00:00

Elina tuo Lanterran palvelut työpaikallesi vai tuletko Elinan vieraaksi Simulan tilalle?

Hyvinvointi varmistaa laadukkaan ja tuloksekkaan työn. Työhyvinvointi vaatii huoltoa ja huolenpitoa. Työtulokset ja työhyvinvointi kumpuavat osaamisesta, mielekkyydestä, kehittämisestä ja yhdessä tekemisestä. Lanterran palvelut auttavat ja tukevat esimiestä, työntekijöitä ja työyhteisöä pysymään hyvässä työkunnossa. Ne vahvistavat osaamista, tarjoavat fasilitoijan työn ja työhyvinvoinnin kehittämiseen tai antavat mahdollisuuden huokaista, hengittää ja huojentua kokonaisen hyvinvointipäivän verran.

Työhyvinvointiosaamiseen uutta näkökulmaa antavat luennot, työn kehittämiseen tukea tuo työnohjaus työpaikalla tai Simulan tilalla ja juuri nyt ajankohtaista on keväisen tyhy-/tyky-päivän järjestäminen. Hyvinvoinnin työpäivä Simulan tilalla tarjoaa mahdollisuuden luonnosta nauttimiseen.

Esittelemme tässä esimerkkipakettejamme. Muistathan, että olemme täällä teitä varten ja mielellämme laadimme juuri teidän ryhmällenne sopivia paketteja.

Tutustu, inspiroidu ja ota yhteyttä!

Työnohjaus – valmennus

Työnohjaus muistuttaa valmennusta, mutta voi olla vielä syvällisempää. Työskentely ohjauksessani avaa uusia näkökulmia ja auttaa löytämään uusia polkuja työn kehittämiseen, työssä jaksamiseen, työn mielekkyyden näkemiseen. Ohjaajana autan löytämään avaimia! Kokeile ja ylläty!

Hyvinvoinnin työpäivä

Kiireisen työn vastapainoksi päivä maaseudun rauhassa, luonnon helmassa! Hyvästä tyhypäivästä voi saada silti vielä enemmän: Ohjattu hyvinvoinnin työpaja antaa työkaluja myös arkityöhön mukaan otettaviksi!

Työyhteisövalmennus

Työyhteisö on tärkein – työyhteisössä syntyy tulos! Panosta siis tärkeimpään ja anna työyhteisölle mahdollisuus kukoistaa! Joskus on katsottava kauempaa nähdäkseen lähemmäs! Ohjaan teidät yhteisen työn äärelle omalla työpaikallenne tai meillä Simulan tilalla. Hyvä ilmapiiri – hyvinvointi – hyvä työ!

Työhyvinvoinnin luennot

Yhteinen työn kehittämispäivä parantaa työn laatua ja työilmapiiriä. On palkitsevaa löytää uusia ideoita ja parempia työtapoja. Työpaikalta irtautuminen antaa ajatuksille ilmaa. Työnohjaajan avulla työskentely on jäsentynyttä ja tuloksellista.